2015. március 29., vasárnap

kislány mellény

A KicsiFiamnak van egy nagyon vagány, pufi mellénye, amit ilyenkor, kora tavasszal tud hordani. Nagyon szereti és én is nagyon szeretem rajta, mert irtó jól néz ki benne és emellett jó meleg is.


2015. március 23., hétfő

katica

Hanna is hasonló közelségű/távolságú rokon, mint Áronka. Vele személyesen még nem találkoztam, ezért nem is kapott ismerkedési ajándékot.


2015. március 18., szerda

bevásárlás

Sok minden kiderült mostanában. Főleg a vásárlással, bevásárlással kapcsolatban. Azt eddig is tudtam, hogy különösebben nem szeretek bevásárolni, főleg nem üzletekben lődörögve vásárolgatni. De ennek ellenére azért néha mégiscsak kell.


2015. március 13., péntek

Áronka

A hétvégén először találkozok a rokonom rokonának a rokonával, aki egy másfél éves Áronka. Arra gondoltam, hogy valami ismerkedési meglepit illene adni neki. Vagy ha nem is illene, de én azért adnék. Ilyenkor persze mindig szeretnék valami különlegeset és egyedit...


2015. március 9., hétfő

a következő ünnep

Na, tudjátok, hogy melyik ünnep közeledik nagyon gyorsan? ;-)
folyt.köv...
Ugye, így fejeztem be legutóbb?


2015. március 6., péntek

2015. március 2., hétfő

az ajándékkönyv esete

Unokahúgom 15 éves és nagyjából egy kis város könyvtárának megfelelő mennyiségű könyvet olvasott már el, de ennek ellenére természetesen ismét könyvet kért névnapjára. Hát kapott egyet.